U bevindt zich hier: Startpagina
Verder naar: Over ons Kunstenaars Heerlen Sponsors Vrienden In de pers Contact
Algemeen:

Zoeken naar:

Begin 2013 verschijnt het kunstboek van de Stichting Lokale Kunst in de gemeente Heerlen. Deze full colour uitgave met een luxe formaat van 30 x 30 cm is de eerste in een reeks. Na de gemeente Heerlen zullen ook in andere gemeenten dergelijke kunstboeken uitgegeven worden. Initiatiefnemer is Tess Vossen, van origine onderwijzeres, ondernemer en kunstliefhebber.

Het Lokale Kunstboek biedt kunstenaars per gemeente een breed forum waarin zij zich ruimschoots kunnen presenteren en promoten met foto’s, interviews en reportages.

Lokale bedrijven, banken en de gemeente maken de uitgave mogelijk. Uiteraard krijgen zij daar veel voor terug. Vermelding van naam, logo, voorwoord enzovoort in het kunstboek en op deze website behoren onder andere tot de vele mogelijkheden.

Een mix van kunst- en bedrijfspresentatie maakt het lokale kunstboek tot een heel persoonlijk relatiegeschenk.

Op scholen kan het ingezet worden als educatiemiddel en voor jong creatief talent is het een stimulans om naar buiten te treden.

Uiteindelijk levert een dergelijke uitgave het ook nog eens mooi naslagwerk en tijdsbeeld op van de kunstuitingen in de gemeente.